Waar komt de naam Yarasky vandaan?
Random op mijn toetsenbord geslagen en toen stond er Yarasakia en toen heb ik het veranderd in Yarasaky en toen heb ik uiteindelijk de laatste a ertussen uit gehaald en toen stond er YARASKY

Hoe oud ben je?
22 jaar

Waarom ben je met YouTube begonnen?
Door Jordy, hij had mij een capture card gestuurd eigenlijk als grap omdat Jordy vond dat ik goed in COD was en dat moest laten zien aan anderen. Ik ben begonnen met alleen gameplay te uploaden, daarna overgestapt naar commentaries als grap nu meer dan 8000 video’s verder…vind ik het nog steeds super vet om dagelijks voor jullie video’s op te nemen.

Hoe kan ik je ontmoeten?
Via mijn website of mijn socials kondig ik altijd de meet & greet aan of de events waar ik bij aanwezig ben. Ik probeer zoveel mogelijk het hele jaar door jullie te ontmoeten en zal dan op veel verschillende plekken aanwezig zijn. Hou mijn socials en mijn website goed in de gaten voor waar ik aanwezig ben of waar we een meet & greet organiseren.

Welke game vind je het leukst?
COD, GTA en Last of Us hahahaa ik kan niet kiezen voor 1 game.

Wat is de allereerste game die je hebt gespeeld?
DOOM en dit was op een floppy disc. Ik speelde daarnaast ook heel veel midtown madness

Hoe kan je het beste een vraag stellen of jou bereiken?
Via twitter beantwoord ik dagelijks heel veel tweets en dat is ook de manier waarop ik contact probeer te houden met de hele Yara Army. Als je persoonlijke of serieuze vragen hebt dan kan je altijd mailen naar contact@yarasky.net. Ikzelf of mijn team zal dan jouw vraag beantwoorden.

Hoe kan ik met je opnemen?
In de livestreams doe ik vaak open lobby’s, dus als je mijn livestreams kijkt dan kan je soms meespelen. GTA tijdens livestreams kan je meedoen als abonnee zijnde en als laatste zet ik vaak op mijn twitter wanneer ik GTA ga opnemen, dit is dan een openbare crew die je gewoon kan joinen zodra er plek is.